Произшествия край Гоце Делчев и Петрич

01/07/2024 16:07 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

В гоцеделчевската болница са настанили 12-годишен. Пострадал е с велосипед. Медиците веднага подали сигнал в управлението на МВР в града.

Инцидентът е станал на улица в село Копривлен. Момчето е от Асеновград, бил е на гости при роднини. С колелото се ударил в паркиран неправилно автомобил "Ланд Ровер". Детето е пострадало с фрактура на хрущяла на носа.

На улица „Места“ в Петрич е станал инцидент с моторист. 24-годишен от село Генерал Тодоров, управлявайки мотоциклет „Сузуки“ с несъобразена с пътните условия скорост, е излязъл в дясно от пътя и се е блъснал в паркиран автомобил. Мотоциклетистът е пострадал с травма на рамото. Направените му с технически средства проби за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни.

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград са установили пияни шофьори. Колите им ще бъдат отнети.

В симитлийското село Брежани са спипали 54-годишен мъж зад волана на автомобил „Опел Зафира“. Дрегерът е отчел 1,43 промила алкохол. Брежанецът е отказал кръвен тест. 20-годишен от ссело Абланица е управлявал „БМВ“ с наличие на 2,15 промила алкохол в издишания от него въздух. На автомагистрала "Струма", в района между Сандански и Кресна, 56-годишен столичанин е шофирал „Ленд Ровер Дискавъри“ с наличие на 1,95 промила алкохол.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook