Произшествия край Разлог, Белица и Гоце Делчев

30/01/2023 12:12 1 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Млад водач е пострадал по време на катастрофа. На пътя между Разлог и село Годлево колата му "Ауди" излязла извън платното и се завъртяла странично. Водачът, който е от Разлог, е с фрактура на прешлен. 26-гдишният е в мстната болница.

На пътя към Белица е катастрофирал автомобил „Тойота“ с 58-годишен водач от село Брезница. Нявлязъл е в лентата за насрещно движение и се е блъснал в товарен автомобил „Даф“. С охлузване в областта на главата е пострадало 8-годишно момче, което е пътувало в лекия автомобил.

Край гоцеделчевското село Дъбница е станало произшествие с материални щети. Ударили са се „Фолксваген“ и „Мерцедес“. Единият от шофьорите напуснал мястото на инцидента. По-късно гоцеделчевските полицаи го установили и задържали. Имената на двамата се крият от полицаите. Неофициално се коментира, че беглецът е полицейски служител.

На улица „Александър Малинов“ в Благоевград са спрели за проверка „Тойота Рав 4“. С техническо средство е установено, че 39-годишният водач на автомобила от Благоевград шофира след употреба на наркотик. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.

Бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.3 от НК е образувано, след като около 02:55 часа на 28.01.2023 г. на бул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в гр. Благоевград, от органите на реда е спрян лек автомобил „Хюндай Туксон“ с 26-годишен водач от гоцеделчевското село Буково. С техническо средство е установено, че мъжът шофира след употреба на наркотично вещество. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

По ул. „Бреза“ в Благоевград, неправоспособен 33-годишен мъж от гр. Благоевград е управлявал лек автомобил „Алфа Ромео“ с наличие на 1,74 промила алкохол в издишания въздух. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.

Напиши коментар

Коментари

  1. Мердие Осман -
    . 2023 21:57 | Мердие Осман Хора от община Якоруда, разберете, че има тайна новият кмет да остави на същите постове в общината Беда, Магда и Карафеиз .. Това е недопустимо. Бъдете будни, а не в кома, в която вече 20 г ви държат. Не позволявайте ПРОМЯНАТА, да стане ПОДМЯНА.

Социално

новини благоевград facebook