Произшествия край Симитли, Петрич и Сандански

07/02/2024 12:39 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Автобус "Отокар Терито" е катастрофирал на пътя Благоевград - Симитли. От полицията уточниха, че по време на инцидента, не е имало пътници в него.

64-годишният автобусен шофьор е пътувал с превишена скорост. В участък с въведена временна организация на движение, /сигнализирана с пътни знаци, се е блъснал в бетонов ограничител. Водачът на автобуса, който е от Благоевград, е пострадал с фрактура на два прешлена. Направената му проба с техническо средство за употреба на алкохол е отрицателна.

На улица "Тодор Каблешков“ в Сандански са се сблъскали „Тойота Ярис“и "Мерцедес". 33-годишен водач от село Хотово, завивайки за навлизане в междублоково пространство, е отнел предимството на ударената кола. С охлузна рана в областта на челото е пострадал водачът на "Тойота".

В Петрич, на улица „Рокфелер“, пътните полицаи са свалили от автомобил „Ауди“. С техническо средство са установили, че 37-годишният петричанин кара с  1,33 промила алкохол в издишания от него въздух. Той е задържан за денонощие. Колата му ще бъде отнета.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook