Произшествия в Банско

20/07/2022 11:35 0 Коментирай

Курортист в Банско е подал жалба за обир в апартамент в туристически комплекс. От полицията информираха, че са задигнати 2000 лева и златен пръстен. Все още няма училен извършител на престъплението.

В нощните часове полицаите в курортния град са спасили от удавяне украински гражданин. 21-годишният бежанец, приютен в Банско паднал във водите на река Глазне. Вероятно е бил пиян. Патрулиращи полицаи и пожарникари го извадили и закарали в болница. Има фрактури по тялото. Случаят се разследва. Пострадалият е в разложката болница.

На улица „Цар Симеон“ в в Банско „Деу Ланос“, управляван от 73-годишна жена от града, е ранила две деца. Излизайки от реда на паркирани автомобили не е пропуснала и е блъснал електрически скутер. При инцидента, с фрактура на ключицата е пострадало 11-годишно момиче, което е управлявало скутера, а с разкъсно-контузна рана в областта на главата, возещо се на него 12-годишно момиче и двете от  Разлог. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачката на лекия автомобил е отрицателна.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook