Произшествия в Благоевград и Гоце Делчев

24/10/2022 10:00 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Възрастен шофьор е ранил пешеходка. 71-годишният управлявал с несъобразена скорост "Опел Астра".

Произшествието станало на улица "Иван Михайлов“ в Благоевград. Жената, която е на 79 години, пресичала платното на пешеходна пътека. Благоевградчанката получила травма на бедрото и коляното, както и охлузна рана на челото. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на 71-годишния мъж е отрицателна. Той сам закарал пострадалата в Спешен център-Благоевград.

На пътя между Гоце Делчев и разклона за село Мосомище, лек автомобил „Мерцедес“ с 35-годишен водач, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, е предизвикал катастрофа. На десен завой е излязъл в ляво от пътното платно и се е блъснал в метална ограда. Няма пострадали хора. Нанесени са материални щети. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача е отчела 1,74 промила. Той е задържан.

Четири непълнолетни момичета са ранени при катастрофа в Благоевград. Те са пътували във "Фолксваген", шофиран от 18-годишен. Колата се ударила в електрически стълб и след това се преобърналакрай квартал "Грамада" в Благоевград. 15-годишна е закарана в "Пирогов". Водачът е в МБАЛ-Благоевград, а момичетата, след като получили лекарска помощ са освободени за домашно лечение.

На булевард "Димитър Солунски“ в Благоевград са задържали за денонощие дрогиран шофьор на "Хонда Джаз“. 34-годишият благоевградчанин е употребил амфетамини. Сезирана е прокуратурата в града.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook