Произшествия в Благоевград, Кресна, Сандански и Петрич

19/02/2024 11:32 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Благоевградчанин на 36 години е предизвикал пътен инцидент. Блъснал е с автомобила си "Дачия Лоджи" кон с каруца.

Инцидентът е станал на моста към село Покровник, казаха от полицията в Благоевград. Името му не се съобщава официално. пострадала е кобилата. Часове по-късно е пристигнал собственика й, който е на 54 години. Счупени два крака на коня и са нанесени материални щети по колата. водачът не е бил пиян или дрогиран.

На улица “Олимпия“ в Кресна, автомобил „Рено Меган Сценик“ с 18-годишна водачка от същия град, се е ударила в паркиран автомобил „Опел Астра“. При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети. Оказало се, че младагНа водачката на автомобила е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отчела наличие на 1,75 промила алкохол в издишания та шофьорка е пила алкохол, преди да се качи в колата. Дрегерът е отчел 1,75 промила. Вкарали са я в ареста за денонощие. вероятно автомобилът ще бъде отнет.

Автомобил „Форд Фокус“ с 61-годишен водач от благоевградското село Рилци, пътувайки от Благоевград към Сандански, е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил челно в товарен автомобил „Скания“. С фрактура на таза, ребра, гръдна кост и прешлени е пострадал възрастния водач. Той е настанен за лечение в МБАЛ-Петрич с опасност за живота. На 42-годишния водач на товарния автомобил са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

На АМ „Струма“  товарен автомобил „Скания“ с 54-годишен водач от София, движейки се от гр. Сандански към Гърция е излязъл в дясно от пътното платно и се е преобърнал върху метална ограда. Водачът на автомобила е получил рана в областта на главата и сътресение на мозъка. Настанен е за лечение в МБАЛ-Петрич.

Петрички огнеборци са потушили пожар в село Марино поле. До пристигането им е изгорял автомобил „Опел Вектра“. За късмет няма пострадали хора. В южния град разследват вандалски акт. Счупени са стъклата на „Шкода Фабия“. Няма уличени и задържани до момента. Собственикът е бивш полицай.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook