Произшествия в Петрич, Банско и Гоце Делчев

02/11/2022 10:31 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Ученик катастрофира с колата на родителите си.

18-годишният шофирал "Хюндай" с висока скорост но улица "Цар Борис III" в центъра на Петрич. Загубил контрол над колата и се ударил във витрината на трикотажен магазин, информираха от полицията в южния град. За късмет младежът се отървал само с уплаха. Не е бил пиян или дрогиран.

На улица "Цар Симеон“ в Банско е катастрофирала възрастна водачка. 62-годишната карала автомобил „Пежо“. Тя е от Добринище. При наличие на пътен знак забраняващ изпреварването, тя предприела маневрата и ударила с колата си "Сеат Леон", кйто влизал на паркинг в жилищна кооперация. Пострадала е 61-годишна спътница на виновната шофьорка от Добринище. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

Между Гоце делчев и село Баничан са пострадали петима в катастрофа. Автомобил „Рено Канго“ с 20-годишен водач от село Мосомище, е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в лек автомобил „Пежо“. Шофьорът е с натъртване на коляното, а 42-годишна пътничка в него е с контузия на гръдния кош. Водачът на ударената кола е с травма на палеца на ръката, 51-годишна пътничка в него е с фрактура на прешлен, а 7-годишно момиче е с травма в областта на корема и разкъсно-контузна рана на лицето. 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook