Произшествия в Петрич, Гоце Делчев и Разлог

23/04/2024 15:46 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Пиян шофьор е катастрофирал на улица в Разлог. Управлявал автомобил "Форд Мондео" . 38-годишният, който е от същия град, е блъснал с колата си "Ауди" на уличното платно. Няма пострадали, но са допуснати материални щети. Полицаи са тествали водача и установили 3,24 промила алкохол в издишания от него въздух. Направена му е и проба с техническо средство за употреба на наркотични вещества, която е отрицателна.

За денонощие в петричката полиция са задържали 73-годишен. Петричанинът карал "Опел Астра" по булевард “Рокфелер” в южния град. Завивайки на ляво е блъснал 70-годишна жена, която е пресичала пътното платно на пешеходна пътека.Тя е пострадала с фрактура на скулата на лицето, като след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. На шофьора е направена проба за употреба на алкохол, която е отрицателна.

В Гоце Делчев микробус “Пежо Партнер” с 23-годишен водач от града не е спазил достатъчно разстояние от намалящ скоростта си и спиращ пред него автомобил “Опел Астра”. Няма пострадали, информираха от полицията в Гоце Делчев.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook