Произшествия в Петрич и Сандански

22/03/2021 11:40 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

В Югозападна болница спасяват живота на ранен велосипедист. В покрайнините на Петрич, 11-годишен с колело е ранен при сблъсък с товарен автомобил.

От полицията информираха, че момчето карало по кален участък от пътя. Разминавайки се с товарен автомобил „Мерцедес“, се подхлъзнал и паднал пред  предната гума. Шофьорът, който е 32-годишен петричанин, не успял да спре навреме.

Момчето е с вътрешни наранявания на белите дробове. Също в Петрич е пострадал 29-годишен от село Скрът. Той карал "мерцедес" с висока скорост по улица “Рокфелер“. На десен завой се ударил в железен стълб на светофарна уредба. Получил е порезна рана на главата. Закаран е в гоцеделчевската болница.

На булевард "Яворов“ в Благоевград, автомобил „Опел Корса“ с 19-годишна водачка, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излязла извън пътя. Ударила колата в дърво. Тя е с контузия на лявата китка и длан е пострадала водачката на автомобила, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробата за алкохол е отрицателна.

На улица “Свобода“ в Сандански автомобил „Форд“ с 57-годишен водач от село Ново Делчево е блъснал пешеходец. Пострадалият е на 2 години. Пресичал на пешеходна пътека. Образувано е дело срещу водача. Дядото е в болницата в Сандански.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook