Произшествия в Петрич, трима ранени тежко

06/07/2022 15:05 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Възрастен моторист и жена зад волана са предизвикали пътни инциденти.

На улица "Цар Симеон" в Петрич, при ясно време и сух асфалт, 63-годишен водач на мотоциклет „Хонда“, предприел изпеварване на автомобил „Шкода“, управляван от 22-годишен. При извършване на маневрата мотоциклетът се забил в колата. Получил е тежки травми на главата и тазобедрената става. Транспортиран е в столично медицинско заведение с опасност за живота. Пробите на водачите за алкохол са отрицателни. Случаят е докладван на прокуратурата, информираха от петричката полиция.

На изхода на петричкото село Габрене, в посока ГКПП-Златарево, микроубс „Мерцедес", шофиран от 23-годишна, ранила служители, които кастрели дървета и храсти край пътя.

На излизане от десен завой, с цел да избегне сблъсък с насрещно движещ се автомобил, водачката, която е от село Долна Крушица, рязко завила и блъснала работниците.

Пострадалите са 47–годишен мъж от село Габрене, който е с фрактура на дясна подбедрица и настанен в болницата в Сандански без опасност за живота.

Вторият пострадал е 65–годишен мъж от същото село, който е с травма на главата и е настанен с опасност за живота н МБАЛ „Югозападна“ в Сандански. Пробите на участниците в ПТП са отрицателни. Случаят е докладван в прокуратурата.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook