Произшествие в района на Гоце Делчев

11/04/2022 11:20 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

46-годишен е настанен в гоцеделчевската болница със счупен прешлен. Минути преди това паднал от каруца, теглена от кон. Животното се уплашило от преминаващ по пътя за село Дебрен трактор. Каруцата преминала през тялото му при преобръщането. За късмет няма опасност за живота му, съобщиха от лечебното заведение в Гоце Делчев.

На улица „Потока“ в града полицаи спрели за проверка мотопед „Томос“. Управлявал го 52-годишен мъж от Гоце Делчев. При проверката са установили, че че водачът на мотопеда не притежава свидетелство за управление. По случая е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл.343В, ал.2 от НК.

Бързо поризводство за извършено престъпление по чл.343 от НК е образувано срещу 27-годишен от гоцеделчевското село Долно Дряново. Младият мъж карал "Фолксваген" пъ пътя към Гърмен. Тествали го край селата Дъбница и Дряново. Оказало се, че е дрогиран. Вкарали го в ареста за денонощие.

Санданските полицаи са задържали водач на товарен автомобил "Мерцедес". Той е от сандански. Карал микробуса по пътя към селата Ласкарево и Джигурово. Табелите на автомобила били фалшиви.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook