Прокурор отърва наказателно дело

19/03/2024 13:33 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Прекратиха наказателното дело срещу прокурор Бисер Михайлов, информираха от СГП. Не е пребивал жена си Биляна, сочат правораздавателите.

Досъдебното производство срещу пернишкия обвинител бе образувано на 13 октомври миналата година, в случай на неотложност.

В хора на разследването са разпитани 15 свидетели. Приобщени са медицински документи. Извършен е оглед на местопроизшествие. Приобщен е запис от Национална система 112, назначена и изготвена е техническа експертиза на записа. Извършено е освидетелстване на прокурора и съпругата му.

Съгласно експертното заключение на Михайлова са причинени увреждания, които са окачествени като временно разстройство на здравето, неопасно за живота. Травматичните увреждания са били причинени по време на възникнал скандал между съпрузите и имат характер на лека телесна повреда.

В същото време на Михайлов са причинени увреждания, който също е с лека телесна повреда. Вещите лица отхвърлят възможността Михайлова да е била в безсъзнание. В последващите си показания тя посочва, че съпругът ѝ не я е удрял и при опит от негова страна да я отблъсне, тя изгубила равновесие и паднала.

Предвид липсата на очевидци, извън страните в конфликта, и показанията на Михайлова, не може да бъде установено по несъмнен начин коя е била активната страна в конфликта, кое действително е било лицето, обект на противоправно поведение, както и кои от нараняванията и по отношение на кое от лицата са били причинени умишлено. Припомняма, че синът на Бисер Михайлов - Васил, също е подсъдим за побой.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook