Прокурорски син с поредно обвинение, нарушава домашния арест

01/11/2022 16:18 0 Коментирай
Снимка бгнес Снимка: бгнес

Васил Михайлов, който бе освободен от килията преди дни, е нарушил наложената от съда по-лека мярка за неотклонение - домашен арест.

Синът на прокурора Бисер Михайлов, срещу когото са повдигнати три обвинения, е излизал на дискотека, сочат Районната служба по изпълнение на наказанията в Перник. Констатирали са нарушения в изпълнението на електронното наблюдение на Васил, потвърдиха от правосъдното министерство.

Служебният министър Крум Зарков е възложил проверка. На служителите от ГД "Изпъленение на наказанията" ще се търси дисциплинарна отговорност.

Самият Михайлов признава, че е нарушил домашния си арест. "Петък имаше дискотека тук и трябваше малко да разпусна, все пак съм бил в ареста 5 месеца", заяви той, като уточни, че престоят му килията било "като на хотел". Младежеът признава също, че е нанасял побой. "Нападал съм тези, които са заслужили. Повечето хора, които са прибити от мен имат криминално досие", оправда се Михайлов пред бтв. Припомняме, че преди месеци той преби зверски пернишкият футболен ветеран Румен Андонов и го прати за дълго време в болница. Последваха протести в Перник. Тогава публични жалби подадоха още бити от него в миньорския град.

Днес Васил Михайлов е обвинен и за това, че на 11 април около 14.00 часа в близост до заведение в Перник е нанесъл множество удари с юмруци в областта на главата на Р.Н., вследствие на което му причинил телесна повреда. Според прокутратурата деянието също е извършено по хулигански подбуди.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook