Протест пред съда в Благоевград за Стефка

18/10/2023 17:46 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Благоевградчани се организират за протест в подкрепа на обезобразената Стефка Терзийска. 46-годишната бизнесдама все още е в столичния институт "Пирогов" с травми на главата, с увреждане на окото, загубен пръст и наранявания по краката. Терзийска бе нападната пред дома й на улица "Илинден" на 10 октомври и брутално бе удряна с метален прът. Самата тя смята, че е направен опит за убийство. Търговката на маслини е категорична, че задържаният кикбоксор Кирил Лукаров е действал безпощадно по поръчка на бийвшия й съпруг от гръцки произход Йоанис Козас, който я заплашвал от две-три години с физическо ликвидиране.

В социалните мрежи призоваха за митинг пред Съдебната палата в четвъртък от 12.00 часа. Тогава ще се гледа мярка за неотклонение спрямо 20-годишния Кирил. Към момента прокуратурата в Благоевград не се е самосезирала относно показанията на Стефка Терзийска, дадени пред разследващите и медиите. Козас не е привлечен като обвиняем.

Благоевградчанката е имала няколко жалби срещу Йоанис. Държавното обвинение се е намесило единствено при връщането на скъп джип, наследен от Терзийска от нейния баща. Козас отказвал да го върне доброволно.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook