Проверяват търговци преди старта на учебната година

06/09/2023 15:07 1 Коментирай
Снимка бгнес Снимка: бгнес

Инспектори от Комисията за защита на потребителите излязоха на масови проверки преди старта на учебната година. Установяват дали има нелоялни практики при продажбите на облекла, обувки, учебни принадлежности и аксесоари. От 500 до 3000 лева са глобите при нарушавания от страна на търговците. До 50 000 лева е при повторно нарушение.

Целта на проверките е установяване на коректността на отправените търговски послания към потребителите, организирането на промоции, предоставянето на предварителна информация за различните характеристики на стоките за ученици.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. До Ревански -
    Якоруда не ви иска Беди и Карафеиз и ни е срам от вас. Вие се провалихте. Нищо не постигнахте за този град и община. Доста години ви търпяхме, и разбрахме че не ставате за управляващи. Трябват нови хора с чисто минало, честни и образовани, които да се разграничат от това СТАТУКВО, и да ви освободят всички. Тези нови лица са Мехмед Вакльов и екипа който той ще представи.В тях е надеждата Якоруда и селата да започнат да се развиват и печелят проекти , както в Белица. Промяната идва. Подкрепете ги. Оставете страха и заплахите, които ви внушават. Те са минало. Победата е близо. Досега като ви управляваха само якорудчани, какво- НИЩО, ограбиха ви, прогониха ви, заплашваха ви, отмъщават ви, фалираха общината и закопаха града. Мехмед Вакльов е правилният избор да СПАСИ ЯКОРУДА

Социално

новини благоевград facebook