Публикуваха разголени снимки на зам.-губернатора в Благоевград

23/09/2020 07:41 1 Коментирай

Заместник-областият управител в Благоевград Антоанета Янчева стана "жертва" на хакерска атака.

В профила й във Фейсбук се появиха снимки по бельо във вчерашния празничен ден. Самата тя съобщи, че има проблем и благодари на приятелите си, които са я предупредили.

"Проблем с профила ми във Фейсбук, приятели, даде повод на безлични субекти да продължат да захранват анонимното си присъствие, вярвайки че това ще им трасира пътя към публичността с "величаво присъствие". Същите "личности" от виртуалния свят се възползваха от скоростта на социалните мрежи, за да внушават, съдят, проповядват чрез манипулирани снимки и фалшиви публикации от мое име", написа заместник-областният управител на Благоевград.

"Тръгнали същите да надграждат с компютърна мощ, да красят пространството със собствените си "добавени" фантазии. Това поведение, допълнено с неприемливи интерпретации само доказва съществуването на хора, за които основни човешки ценности са напълно чужди! Жалко...Само нека се помни от всекиго: Никой не е защитен от подобни гнусотии! Актьорите и публиката често сменят местата си в подобни ситуации...Благодаря на хората, които първи алармираха за действителната картина и ме предупредиха", публикува Антоанета Янчева.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. василев -
    Бива си я даже на дупе е по-хубава от лице.

Социално

новини благоевград facebook