Радев с коментар за арестувания Борисов

18/03/2022 15:13 0 Коментирай
Снимка бгнес Снимка: бгнес

"Справедливостта не тържествува, докато не се произнесе съдът", коментира президентът Румен Радев за арестувания експремиер Бойко Борисов и други от актива на ГЕРБ.

"Не се меся в работата на правоохранителните органи. Нека се прозенесе съдът Справедливостта не възтържествува, докато не се произнесе съдът", каза пред репортери Радев пред репортери.

Припомняме, Борисов, бившият директор на пресцентъра на Министерския съвет Севдалина Арнаудова и ексфинансовият министър Владислав Горанов, бяха задържани от служибите показно снощи. Те са настанени в Седмо районно управление. 

От прокуратурата обявиха, че още не разполагат с информация за извършените в условията на неотложност действия по разследванията. 

Президентъп Радев днес отказа да потвърди или опровергае предстоящи акции срещу близки до Борисов. По-рано днес адвокат Менко Менков обяви, че лидерът на ГЕРБ е задържан за изнудване.

Държавният глава коментира и темата за Украйна и дали България да предостави оръжие. "Това би означавало въвличане на България във войната", заяви президентът.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook