Раненият Занев се стабилизира, "орлетата" на 15 място в класацията

29/10/2022 15:34 0 Коментирай

Състоянието на ранения по време на мач между "Пирин" и "Локомотив" в Благоевград Петър Занев се подобрява. Той е с мозъчно сътресение, след като падна вчера на телена на стадион "Христо Ботев". С контузия са още няколко в благоевградския тим, информираха от ръководството.

Петър Занев получи комоцио към финалните минути на срещата, който завърши с нулево равенство. "Пирин" има актив от 9 точки и се нарежда на 15 място във временното класиране.

Първата интересна ситуация в двубоя дойде в седмата минута. Андрей Йорданов се откъсна по лявото крило, след което беше съборен в наказателното поле. “Орлетата” имаха претенции за дузпа, но се оказа, че атакуващият футболист на домакините е бил в положение на засада.

Още в 16-ата минута отборът ни направи принудителна смяна, след като Преслав Йорданов напусна заради контузия в прасеца. На негово място на терена се появи Станислав Костов.

С травма на коляното е вратарят Янко Георгиев. Той бе заменен от Максим Ковальов, който дебютира в Първа лига. Той е бесарабски българин. Справи се отлично като бранител.

В края на първата част “орлетата” направиха пропуск. Станислав Костов бе изведен сам срещу Динко Хоркаш. Опитният стрелец обаче пусна топката покрай вратата.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook