Раниха 20-годишна в Благоевград

27/07/2023 15:28 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Благоевградските полицаи са задържали 32-годишен, ранил своя приятелка. Стрелял е по нея с въздушен пистолет. Бил със сачми, които попаднали в дясната подбедрица на 20-годишната благоевградчанка.

Престъплението е била извършено на улица „Ветрен“ в града. Преди стрелбата между двамата възникнал скандал. Пострадалата е в благоевградската болница. Пистолетът е иззет. Сезирана е прокуратурата. Името на арестувания не се съобщава официално от полицията. Живеещи в района обаче публикуваха в социалните групи, че стрелецът е Ивайло Донев. Драмата между момичето и него е станала пред хотел "Сити".

От прокуратурата в Благоевград информираха, че на телефон за спешни случаи снощи е бил получен сигнал за пострадала жена в района на хотел на улица  „Ветрен“. Било съобщено, че е лежала на земята, а над нея стоял мъж, размахващ пистолет, както и че същият напуснал местопроизшествието с лек автомобил, м. „Фолксваген“. Минути по-късно е постъпил сигнал от друг гражданин за скандал, възникнал на улица „Дойран“ с участието на агресивен мъж, държал еърсофт пистолет. Пристигналите на място полицейски служители са установили лицето И.Д. От направена справка е видно, че мъжът е криминално проявен и осъждан за кражба и за шофиране след употреба на алкохол.

По информация на очевидци между него и пострадалата жена имало конфликт. Ивайло Донев е живял с младата жена на семейни начала, но често се разделяли.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook