Разчистват отломки от покрив на стадиона в Петрич

21/09/2022 10:18 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Паднала е козирка и частично е разрушен покрив на сграда в района на петричкия стадион "Цар Самуил".

Кметът Димитър Бръчков е разпоредил разчистване на спортното съоръжение, което по документи от два месеца се води в активите на Община-Петрич.

Въпреки този факт, футболистите от "Беласица" играят домакинските си мачове в Симитли, тъй като стадионът все още няма съответен лиценз.

По данни на общински чиновници, са паднали части от покривната конструкция на болницата за рехабилитация на бившия митничар Марио Минев и съпругата му, бивша съветничка в Петрич. Директор на заведението е д-р Кондев, който завежда Вътрешно отделение в МБАЛ-Благоевград.

В социалната мрежа коментират, че някой иска да се възползва от бушувалия силен вятър преди дни в Югозапада за получаване на помощ от държавата.

Припомняме, Минев стопанисваше спортната база. Общината плащаше наем на семейството. Преди месеци бившият спортен министър Радослав василев обеща на петричани, че любимият им отбор скоро ще играе на собствен терен. Въпреки това, общинарите в южния град не са предприели още никакви действия за основен ремонт на запустелите съоръжения.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook