Разкриха кърваво престъпление в Благоевград

05/04/2022 10:06 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Криминалистите в Благоевград откриха кой е намушкал с нож 14-годишен в центъра на града. Според официалната информация, полицаите получили сигнал от екип на Спешен център. Към 4.30 часа там приели малолетен ученик. Имал прободно-порезна рана на корема. Пострадалият Васил е възпитаник на Гимназията по строителство. Загубил е доста кръв. Ще бъде опериран.

По първоначална информация, по-рано същата нощ 14-годишният Васил е бил на гости при негов приятел от класа. Те поканили и две момчета на 15 и 17 години, с които се скарали при пристигането им, а разпрата продължила и по телефона. Тийнейджърите се срещнали в района на булевард „Васил Левски“, където при физическо спречкване 15-годишният е нанесъл прободна рана в областта на корема на 14-годишния.

Пострадалото момче е настанено за лечение в МБАЛ-Благоевград - първоначално в хирургично отделение, но след това е преместен в реанимационното.

Непълнолетните участници в инцидента, както и родителите им са установени. За случая е уведомена Дирекция „Социално подпомагане“. Образувано е досъдебно производство. Работата по установяване на всички факти и обстоятелства.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook