Разкриха нелегален добив на инертни материали

25/05/2022 11:43 1 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Полицаи са разкрили по сигнал нелегално добиване на инертни материали. Арестували са шофьорите на два камиона, с които извозвали земна маса.

Камъни и баластра добивали от дере в местността „Бухото“ край Петрич. На място органите на реда установили багер с 36-годишен водач от село Коларово и натоварен със земна маса товарен автомобил „Ман“ с 61-годишен шофьор от Петрич.

В хода на работата по случая е проверена и фирмена база в Петрич, където установили товарен автомобил „Мерцедес“ с 55-годишен водач от Сандански, който също бил натоверен със земна маса. За случая е уведомена прокуратурата в Петрич. Работата продължава.

Напиши коментар

Коментари

  1. Кирил Шайков -
    Как може да лъжите хората?Пълна ЛЪЖА!!!! Общината се опитва да си върши работа, като оправя път, разрушен от бедствието през месец декември, което сполети хората в квартал \"Бухото\"!! Нито снимките са от мястото ,нито багерът е същия! Ние сме хората подали сигнала за разрушения път! \"Добронамерен\" гражданин подава сигнал за нелегален добов на инертни материали и два часа след започналата работа,полицаи,следователи и служби от Благоевград и София спират работата! Сега обикновените хора имащи земеделска земя там, нямат път до своите парцели,на които отглеждат различни плодове и зеленчуци,пчели и животни , продължават да носят всеки ден на гръб продукцията си и храната на животните по терен приличащ на речно корито , дълъг около 300 метра,продължават да се надяват, че има справедливост ,че прокуратурата ще си свърши работата. А хората подали сигнала...... Хора ли са? Знаят ли какво е чест,достойнство, съвест,доброта???? Всеки човек воден от злоба,завист,мъст....не стига до никъде ,пропада! Гордея се с ръководството на Община Петрич!

Социално

новини благоевград facebook