Разследват боксьори след снимки от жесток побой в социалната мрежа

08/11/2022 16:37 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Снимки от зверски побой, публикувани в социалната мрежа, подсетиха полицаи да започнат разследване, което са проспали.

На кадрите се вижда как състезатели от Боксов клуб "Лъвовете" в Петрич пребиват и душат техен съгражданин пред заведението "Прованс".

След гневни коментари на петричани местните криминалисти се стегнаха да изясняват случая с малтретирания от няколко боксьори Димитър Илиев. Младият мъж е инструктор по фитнес в Петрич.

Кадрите сподели в групата "Петрич - това си ти" Станислав Николов. "Спортът за един мирен свят - да, ама в Петрич - не. Това се случва в събота вечер пред ресторант в града. Само прилича на тренировка на БК "Лъвовете, финансиран от Общината и кмета Димитър Бръчков. Много "лъвове", но само срещу една жертва. Итова не е прецедент, докога, на това ли учите децата", пита Станислав Николов.

В момента се изяснява кой от общинския клуб е участвал в нощното сбиване. Във фейсбук се споменават имената на треньора Георги Караколев и на Константин Топалов. Пострадалият е получил медицинско свидетелство за нанесените травми. До фатални последици не се стигнало заради намесата на петричани в заведението. Те подали сигнал на телефон 112, но едва днес полицаите заявиха, че разследват инцидента.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook