Ремонтират тоалетна, здравна служба и селски стадион

02/09/2022 16:13 0 Коментирай

Обещаха основен ремонт и пускане в експлоятация на неработеща от години обществена тоалетна.

Възстановяването на санитарните помещения в Централната градска градина в Благоевград ще е до месеци. Освен фасадата, ще има хидроизолация, а старите плочки и сифони ще бъдат заменени с нови. Предстои да бъдат монтирани и моноблокове. Предстои решение на ОбС-Благоевград за отпускане на финасови средства.

Градоначалникът Илко Стоянов заяви, че ще се ремонтират и други общественозначими обекти, както в града, така и в малките населени места в общината.

Ще бъдат ремонтирани общинските помещения, засегнати от пожара на емблематичната сграда „Купола“, запален от дупничанина Орлин Соколов през семпетмври миналата година. Ще се обнови и климатичната инсталация на СК "Пирин" в квартал "Еленово".

Освен това е предвиден ремонт на покрива на бившия Здравен център в село Селище, както и обновяване на покрива на спортна сграда на футболно игрище в село Логодаж, заедно с реновиране на терена и съблекалните. Предстои изграждане на навес и ремонт на санитарни помещения и в бившето училище в село Логодаж.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook