Решиха за прокурор Бисер Михайлов

14/10/2023 17:44 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Магистратите излязязоха с определение за прокурор Бисер Михайлов. По време на заседание стана ясно, че не са намерили доказателства за извършването на побой над съпругата му, която и во момента е болница след малтретиране в дома им. Пернишкият обвинител напусна следствения арест, без да СГС да постанови никаква мярка за неотклонение спрямо него.

По-рано днес, през деня съпругата на Бисер Михайлов - Биляна, разказа в национален ефир, че е паднала сама. Отрече, че е бита.

Припомняме, че преди денонощие Бисер Михайлов бе арестуван и обвинен за домашно насилие. Сигналът за инцидента подала дъщеря им. Биляна твърди, че между тях е имало обикновен битов скандал малко след полунощ. "Категорично не съм жертва на домашно насилие. Снощи се случи обикновен спор между нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство", каза Биляна Михайлова.

Синът на прокурорското семейство Васил Михайлов е подсъдим за серия нападения над хора в Перник и други райони на страната. Има няколко дела, едно от които приключи с условна присъда.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook