Решиха за Реджеп, прегазил Виктория

10/02/2022 16:36 0 Коментирай

По протест на Окръжна прокуратура- Благоевград, промениха мярката за неотклонение на Реджеп Алиев, който прегази Виктория преди дни.

29-годишният от гоцеделчевското село Хвостяне се връща обратно в килията. В САС отмениха определението на Окръжен съд за "домашен арест".

Въззивният съд не прие мотивите на съдебния състав в Благоевград, че в конкретния случай опасността от извършване на престъпление от Реджеп е възможно да бъде преодоляна посредством втората по тежест мярка за процесуална принуда, а именно „домашен арест", която по същия начин ограничава свободното му придвижване може да предотврати неговото противоправно поведение до приключване на наказателния процес.

Припомняме, срещу Алиев се води разследване по два текста от Наказателния кодекс - за шофиране след употреба на наркотици и причиняване на смърт. Той вече е осъждан за управление на автомобил дрогиран.

Младият мъж твърди, че не е видял момичето на пътя. Пътувал с трима негови приятели. Помислили, че са блъснали животно. реджеп изтъкна, че трябва да напусне килията, тъй като чака бебе.

Виктория Огнянова от Гърмен бе убита на 29 януари. Часове по-късно полицаите в Гоце Делчев задържаха Реджеп. В ареста попадна и приятелят на момичето. Той пътувал с нея в автомобил. Скарали се, мъжът, чието име криминалистите все още не съобщават, я пребил в колата. Тя избягала, но в този момент я премазал Реджеп. В Гърмен се коментира, че насилникът е женен и опасен.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook