Родителят на издирваното момче от Перник: Сашо, върни се вече

17/11/2022 17:25 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Нотариусът Александър Цветанов - баща на издирвания Сашко от Перник, е преминал пред детектора на лъжата.

Изследването е проведено в МВР, потвърдиха от прокуратурата в града. Доказало се, че Цветанов не лъже. Свидетели са забелязали бащата и детето в района на бившия Профилакториум в Перник на 11 ноември, когато момчето с аутизъм изчезна безследно.

Родителят съобщи за разпита в профила си във фейсбук.

"Детекторът на лъжата показа, че казвам истината, но това не е от значение за мен, защото го няма. Сашо, върни се вече", публикува Цветанов днес.

„Не мога да бъда абсолютно сигурен, но познавайки го, не допускам, че той просто ей така би се загубил в гората. Чувството ми като баща е, че той се държи някъде против неговата воля”, подозира Александър Цветанов.

От днес МВР промени начина на действие в търсене на 12-годишния. Проверяват отново и по-обстойно труднодостъпни места. Общо 60 служители на МВР продължават издирването, участват сили на областните дирекции на Перник, Благоевград и Кюстендил.

Както вече информирахме, от прокуратурата в Перник съобщиха по-рано днес, е призована за разпит майката на Сашко. Радослава не е казала кога ще пристигне от Англия, където е от 2020 година.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook