Росица Димитрова: Работници и работодатели трудно подсигуряват бюджетите си

20/09/2022 17:13 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Несигурност, липса на предвидимост и тревога - това е общото усещане на хората в Благоевград и региона, заяви Росица Димитрова.

Тя ежедневно приема съграждани в офиса на ГЕРБ-Благоевград или пътува за срещи в областта. Росица Димитрова е втора в листата на ГЕРБ за народен представител.

Работодателите също имат своите проблеми, изразяващи се в невъзможност да пресметнат разходите си при тези цени на тока, горивата, суровините. При работниците тревогите са още по-големи и трудно подсигуряват семейните бюджети. Всеки ме пита, а сега накъде, какво се случи в последната година и половина", каза Димитрова.

Тя е категорична, че трябва стабилно управление, а такова има ясно разписано в програмата на ГЕРБ.

"Защото имаме ясна визия и програма за справяне с кризата, с инфлацията, с работните места и високите цени. Не се занимаваме с черен ПР и безсилни ходове, родени от некомпетентност и неможене. Ясни сме и предлагаме сигурност. Благодаря за ползотворните срещи на Любен Татарски. Благодаря и на хората в Благоевград, които се спряха да поговорим. Надявам се мъдростта и разумът да надделеят на 2 октомври", пожела Димитрова.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook