С "бавно бързане" развиват футбола в Петрич

08/01/2023 10:58 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

С 24 футболисти и с непримиримо желание за майсторската група, "Беласица" започна нов сезон. На първа тренировка излезе нов играч- Памен Петров. На терена не излезе контузеният Игор Фелипе. На стадиона в Петрич бе направен водосвет за здраве от отец Ангел Кочев. Играчите и кметътът Димитър Бръчксов запачиха свещички за здраве и благополучие.

Бръчков подчерта, че каузата, която е Бела за Петрич, е сплотяваща. "Продължаваме заедно. Политиката е "бавното бързане", защото работата е пренесена и в детско-юношеската школа на клуба, където днес тренират 310 деца. Можем да се похвалим днес и с професионален футбол, който да бъде пример за децата", каза кметът. Това е стратегията на всички досега, ангажирани с ОФК " Беласица", изтъкна градоначалникът.

Той потвърди ангажимента си за стадиона в Петрич, който вече се стопанисва от Общината. " Ще работим за него. Амбицирани сме БЕЛА да играе отново тук. Предстои много работа, но ще успеем. Доказвали сме го", уверява феновете Бръчков.

Припомняме, че със съдействието на спортния министър Весела Лечева петричани си върнаха стадиона в НСБ "Цар Самуил". От Общината започнаа ремонт. "Беласица" продължава да играе домакинските си мачове в Симитли.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook