С приходи от билети плащат заплати на "орлетата"

24/02/2023 14:16 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Благоевградските фенове призоваха за масово присъствие на стадион "Христо Ботев" и за предстоящия домакински мач на "Пирин". Предварително благодарят за подкрепата на любимия отбор.

Три дни преди поредния ни мач - този срещу "Черно море", се обърнаха към всички благоевградчани да закупят билет. По този начин "орлетата" ще получат забавените от абдикиралия футболен бос Пол Белогур заплати.

"Благодарим ви за великата подкрепа от трибуните, благодарим ви за билетите, които закупихте по всякакъв начин за мача с "Левски" миналата седмица. В тази връзка съобщаваме, че сумата събрана от продажба на билети в домакинството срещу Левски е 42 000 лева. Средствата са похарчени за частично изплащане на възнагражденията на футболистите и някои крайно належащи разходи", публикуваха от фенския клуб в Благоевград.

"Поглеждайки към двубоя в понеделник, ви призоваваме отново да застанете зад отбора, нека заедно напълним "Гнездото" и покажем, че фенове, отбор и клуб сме способни да защитим достойно името на любимия Пирин, името на Благоевград. Нека тези, които нямат възможност да дойдат на стадиона, да демонстрират своята подкрепа, купувайки билети за срещата онлайн или в нашия фен магазин,", призоваха привържениците.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook