Шефовете на "орлетата" проговориха: Има нов треньорски щаб

04/02/2024 16:25 2 Коментирай

ОФК "Пирин" ще има нов треньорски щаб, обявиха от клубното ръководство по повод скандалната раздяла с Иво Тренчев и заместниците му. Тренировките на благоевградския отбор ще водят временно Петър Михтарски и Мирослав Митев.

Публикуваха кратко съобщение в страницата на "орлетата". "След разговор между ръководството на ОФК Пирин и бъдещите инвеститори, бяха планирани основните приоритети в развитието на клуба в рамките на следващите шест месеца. Сред водещите цели са финансовото оздравяване и промяната в спортно-технически аспект", публикуваха от ръководството.

"Първите действия в тази посока бяха осъществени, като едно от основните и в същото време трудни решения бе свързано със смяната на настоящия треньорски щаб на представителния отбор. Новият старши треньор и неговият екип ще бъдат представени в четвъртък, 8 февруари, на пресконференция, на която ще бъдат оповестени и подробности относно бъдещото развитие на клуба. Информация относно пресконференцията ще бъде предоставена допълнително. ОФК Пирин благодари на Иво Тренчев и неговия екип за положените усилия и постигнатите резултати и им пожелава успех", пожелаха от "Дъбравска"1.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Фен -
    Ще има още по-некадърен от Фийни-да знаете. Ама на тоя кон ще му се разкаже играта. Знаете за кой говоря№
  2. Пешо -
    Край на ерата Бачев. Време е Мартин Бачев да отива в малеш микрево

Социално

новини благоевград facebook