Синдикалист от Благоевград към депутатите: Майната ви!

15/11/2020 11:09 0 Коментирай

Благоевградчанинът Валентин Попов, председател на Синдикалната федерация на служителите в МВР, изригна срещу депутатите и отсече, че нямат право да го представляват.

Коментарът на Попов е във връзка с изказвания на народни избраници, че парите обещани за подпомагане на всички деца у нас, вместо при тях, ще отидат за заплати на полицаите и лекарите.

"Не знам колко народни представители са лишили децата си от родители, изпълнявайки задълженията си. Знам, че немалко служители на МВР загинаха и оставиха деца. Вие вкарахте в едно изречение думите "деца" и "полицаи" - и с това доказахте, че политиката е над елементарната човещина", коментира Валентин Попов.

"Майната ви", обърна се към тях Валентин Попов и събра подкрепана на стотици негови приятели във Фейсбук, които излязоха с още по-цветисти пожелания. Попов обаче не конкретизира за кои парламентаристи е насочен гневният коментар.

"Тия дни политическата мерзост счупи тъпомера. Какво става - гадните ченгета изядоха детските добавки. А, да - гадните лекари също. Като служител в МВР законът ми забранява доста неща. Никой закон обаче не може да ми забрани да кажа - дами и господа народни представители, вие вече нямате моралното право да ме представлявате", публикува Валентин Попов, който от години отстоява правата на служителите в МВР.

"Никакво желание нямам да се занимавам с политика - в пълно съгласие със законовите ограничения. Това, което наблюдавам обаче, вече не е политика, а порнография. С нея законът не ми е забранил да се занимавам. Е, уважаеми, минахте всички възможни граници", гневи се Валентин Попов.

"Едно ченге, което смята, че има представа за смисъла на думичките чест и доблест, ви казва: МАЙНАТА ВИ", изригна благоевградчанинът!

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook