Социалист не желае да е депутат

24/04/2024 17:21 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Дългогодишен народен представител от БСП се отказа от членство в листа за изборите на 9 юни. Обяви мотивите си публично и благодари за доверието на избирателите до момента. 

Социалистът Богдан Боцев от Гоце Делчев ще остане да работи за като заместник-кмет в родния си град.

"Вероятно много от вас реагират с недоумение, апатия и неразбиране към поредните парламентарни избори!
Сбърканите коалиции доведоха и до объркани избиратели. Провокиран от подобни, както и лични причини, реших да не участвам в предстоящите парламентарни избори и да се завърна в екипа на община Гоце Делчев в ролята си на заместник кмет", обяви във фейсбук Богдан Боцев.

"В допълнение, аз вярвам, че мога да бъда много по-полезен и ефективен, работейки за развитието, просперитета и проблемите на местните хора, или с други думи - да работя тук, на място, като част от екипа на Общината. Вие ми гласувахте доверие на парламентарните избори, което аз ще се постарая да оправдая и тук, на местно ниво, фокусирайки се върху конкретни цели, резултати и проблематики, които познавам в дълбочина и върху които мога да влияя.
И като всеки един друг човек, който се мотивира от това, усилията му да имат смисъл и да дават резултат, аз вярвам, че тази ми нова, “стара” роля е правилното към този момент място за мен", категоричен е Боцев.

"В заключение, ще погледна с надежда и оптимизъм към новия парламент. По време на краткото съществуване на последното НС постигнахме одобрение на проекти за 30 милиона лева за за Гоце Делчев, което надявам се да бъде само отправната точка на много бъдещи успехи за нашата община! Благодаря ви за разбирането и доверието! Оставам на линия, за всичко, за което мога да бъда полезен, в община Гоце Делчев.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook