Специалист по сигурността огорчен от наши митничари

23/09/2023 10:40 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Експерт по национална и международна сигурност разкри брутално поведение от страна на служители на българо-македонската граница.

Николай Слатински публикува снимка на един от нашите митничари, проявил унизително поведение спрямо сънародници. Тарашил багажите, в това число и разхвърлял бельото на пътували с автобус българи.

"Унизително - роден митничар рови в багажа на българи на границата за Северна Македония. Пътувам относително доста. Но такова нещо не бях виждал от поне 20 години. Пълен автобус София-Скопие. Всички са свалени от българските служби от него, заедно с багажите. Куфари, чанти, мрежи, торбички се въргалят по земята. Един служител е проверяващ. Хората се тълпят. Лениво идва замалко още един проверяващ. Ровят се в багажите. Нищо не обясняват", възмути се в социалните мрежи Николай Слатински.

"Пътниците разглеждат с различен поради възпитанието интерес личното бельо и останалите аксесоари на останалите. Проверяващият вади накуп съдържанието на багажите, разхвърля го по импровизираната маса. Няма - извинете, няма - налага се, такава ни е работата. Липсва, естествено, скенер, един чифт голи ръце.
Казвам му - много огорчително е всичко. Така трябва, отговаря ми" разказа професор Слатински.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook