Стефка Терзийска: Дано накажат виновниците за загубеното око

11/12/2023 09:10 0 Коментирай

Пребитата зверски с метален прът в Благоевгрлад Стефка Терзийска се надява прокуратурата да установят истинския виновник за нападението, след което е незряща с едното око. Бизнесдамата и двамата й синове продължават да твърдят, че поръчител на кървавата вендета е баща им Йоанис Козас. Задържаният за престъплението Кирил Лукаров, все още не съдейства на разследващите.

"Все още не съм напълно възстановена, предстоят ми множество изследвания и АМР. Болката е и в душата ми. Сутрин като се събудя ми е най-тежко - не мога да отворя лявото око, да погледна с него. Страх ме е да излизам навън. След случилото се на 10 октомври, постоянно се плаша от всичко. Привиждат ми се неща. До момента съм излизала два пъти в града", каза Стефка Терзийска, която снощи бе на факелното шествие срещу правосъдието, организирано от нейния син Коста Козас.

46-годишната благоевградчанка е категорична, че бившият й съпруг не е болен, както заблуждава полицията, прокуратурата и съда. За Еновина тя разкри, че преди години го спипали да шофира пиян, а след това наказали полицаите, които го санкционирали. Седмица по-късно разбрала от единия униформен, че Йоанис е на софра с агнета и отбрани напитки с полицейски директор в село Покровник. "По същия начин действа и сега. Хванаха го дрогиран зад волана, прибраха го в полицията и там се сети, че е тежко болен. Дано прокуратурата да е разпоредила специализирана експертиза за здравословното му състояние", надява се Стефка.

Козас, който има имение в благоевградското село Дъбрава, е с мярка за неотклонение "домашен арест". Той бе заловен преди няколко седмици дрогиран зад волана на "Ауди" на пътя от селото към града. Полицаите откриха нелегално оръжие и марихуана в къщата му. Съдът обаче го освободи от ареста поради здраословното му състояние. Козас твърди, че има тежко заболяване и приема канабис по рецепта на гръцки лекари.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook