Стрелба и бой между момичета в училищен двор

16/03/2021 17:05 0 Коментирай

Прокуратурата се самосезира за стрелба и жесток бой между момичета. Престъпните деяния са в двора на училище. Държавното обвинение започна разследване по публикувани в социалната мрежа скандални клипове, от които ясно се виждат момичетата, участвали в боксовия рунд, както и повече от десетина млади мъже, които ги подстрекават за мъст. Всички те са снимали с телефоните си случващото се в двора на училището в село Яхиново.

На един от клиповете се чува изстрел. В мрежата се сочи, че са произведени от полицай. От прокуратурата и управлението на МВР в Дупница не уточняват.

Под ръководството на Районна прокуратура – Кюстендил се води разследване по досъдебно производство, образувано за престъпление по чл. 325 от НК - едро хулиганство, извършване на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Случилото се е във вечерните часове на 15 март, съобщават от прокуратурата. Възникнало спречкване, последвано от размяна на удари между непълнолетните момичета. Били произведени изстрели, сочат в изявлението. Към настоящия момент е извършен оглед на местопроизшествието, провеждат се разпити на свидетели.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook