Съдят министерска чиновничка за бит полицай

02/04/2020 17:29 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Предадоха на съд деловодителка в Министерски съвет за побой над полицай.

29-годишната Малвина Гълъбова причини преди месеци средна телесна повреда на униформения от Сандански Георги Горемлиев, съобщиха от прокуратурата.

Малвина, която е от село Дамяница била спряна край санданско заведение. Управлявала автомобил "Лексус". Дрегерът отчел 1,71 промила алкохол. След нараняването Георги Горемлиев веднага бил настанен в санданската болница.

Малвина е хващана многократно пияна зад волана. Заради връзките й в държавната администрация винаги се измъква от правосъдните органи.

Хората в Санданско коментират, че чиновничката се държи като мутра. Хвали се с приятелските си отношения с министри и други представители на властта.

Произшествието станало на пътя към санданското село Лешница.

В района на ресторант „Хепи“ тя направила опит да го заобиколи автомобил "Фолксваген", но изгубила контрол над автомобила си. Колата на Гълъбова се ударила в крайпътната мантинела, след което се завъртяла и спряла в канавката.

Други участници в движението, станали свидетели на пътния инцидент, спрели наоколо. Те видели как от лекия автомобил „Лексус“ излиза жена във видимо нетрезво състояние. Един от водачите й предложил помощта си, докато тя се насочила към шофьора на „Фолксваген“, отправила обидни думи по негов адрес, заплашила го и направила опит да го удари. За да избегне конфликт с нея, Г.С. се качил в колата и тръгнал.

При пристигане на полицаите от Сандански Малвина демонстрирала арогантно поведение, обиждала и заплашвала както полицейски служители, така и присъстващи на място свидетели.

Тя не се подчинила на полицейско разпореждане да остане на място, а удариля служителя на реда. Продължила да буйства, вика, както и да заплашва и грубо да обижда полицаите. Ударила с юмрук в лицето един от полицаите.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook