Съветници и общинари ритаха благотворително за Стойчо

20/12/2022 16:42 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Общински служители и съветници участваха в благотворителен футболен мач.

В благоевградската зала "Скаптопара" отборите премериха сили в подкрепа на Стойчо Кръстев, който се нуждае от голяма парична сума за лечение.

Капитан на съветниците беше председателят Радослав Тасков. Той изтъкна, че в петък ще бъде гласувана помощ за Стойчо на заседание на ОбС-Благоевград.

Капитанската лента на общинарите носеше Атанас Дафинов. Съдя на мача беше Николай Бачев.

Отборът на Общината откри резултата в първите минути, след което отново с точно попадение вкараха втори гол. Местните избраници отвърнаха също с две точни попадения.

След изпълнение на дузпи, благотворителната среща завърши при резултат 5:4.

За да се съберат достатъчно средства за благотворителната кауза в залата бе поставена кутия за дарения, чрез която зрители на срещата имаха възможност да помогнат за събирането на средства за лечение на младият мъж. Кутията ще бъде предоставена на сестрата на Стойчо Иванов Кръстев, който е с тежката диагноза множествен мононеврит. Множествена аксонална мононевропатия с кондукционен блок.

Проведени са му изследвания и медикаментозно лечение. Изписан е с препоръки за ХДР, медикаментозно лечение, терапия с дихателен апарат, хранене през гастростома в амбулаторни условия и системна рехабилитация.

Досегашното лечение е заплатено с помощта на близки и роднини. В момента е на животоспасяващо десетдневно лечение в Турция. Ето и сметката за парични дарения:

Банка:Алианц Банк България
IBAN :BG76BUIN95611000711184
BIC :BUINBGSF
Титуляр:ФОНДАЦИЯ ПАВЕЛ АНДРЕЕВ АНДРЕЕВ
Основание дарение за Стойчо

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook