Свлачище на ремонтирана по проект улица в Благоевград

23/01/2021 12:36 0 Коментирай

Голямо количество земна маса и камъни са затрупали част от улица в Благоевград, ремонтирана неотдавна по проект на Общината.

Свлачището, за което хората предупреждават от 2018 година, за късмет не е застрашило живота на живеещи на улица "Дойран". Земната маса е пред кооперация номер 3. Именно хората от сградата протестираха преди три години и настояваха пред кметската управа да им изгради подпорна стена. Тогава имаше жена със счупен крак от паднал камък.

Свлачището се е задействало заради валежите преди дни. Хората са затруднени и изплашени да се приберат в домовете си. Сериозна е опасността от срутване на цяла кооперация, не само от падащите камъни, казаха благоевградчани от улица "Дойран" номер 3. Има оголени кабели насред пътя, липса на достъп за линейка и пожарна кола.

Припомняме, улица "Дойран" бе рехабилитирана по проект през лятото на 2019 година. Тогава хората в района недоволстваха от тънкия асфалт и некачествена работа на строителите. Пускаха клипове в социалната мрежа. Ремонът мина предизборно и никой не чу недоволните благоевградчани.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook