Тираджии тестват безплатно система за проследяване

13/03/2023 09:33 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Разширяват функционалността на тол платформата TollPass, която предлага не само тол таксуване, но вече и GPS проследяване на движението и местоположението на камионите. Това е възможно не само в страната, а и в Европейския съюз, включително Великобритания, Швейцария и Норвегия, информираха от Итрелигентни трафик системи към АПЕ.

До 30 април тежкотоварните превозвачи могат да тестват безплатно TollPass Fleet в държавите от ЕС, като периодът важи и за компании, които тепърва се присъединят към тол платформата и услугите й за Европа.

От своето бюро мениджърите на автопаркове могат вече да контролират и управляват бизнеса не само в България, но и в европейските държави, като спестяват финансови средства за администрация и човешки ресурси и оптимизират разходите си, контролирайки онлайн, в реално време транспортната услуга. Лесното и удобно заплащане на пътни такси за европейските държави на платформата TollPass, е съчетано с онлайн услуги за мениджърите на автопаркове. Те получават цялостно решение и могат да максимизират ефективността на превозните средства, оборудване, технологии, данни и ресурси.

Услугата TollPass Fleet на "Интелигентни Трафик Системи" АД оптимизира работата на транспортния бранш и му спестява време и разходи за персонал и администрация, като в следващите месеци предстои пускане на GPS проследяването и за Сърбия, Черна гора, Северна Македония, Албания и Турция.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook