Търсят шеф и служител в БСТ - Благоевград

16/09/2024 09:12 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Обявиха конкурс за директор на Български спортен тотализатор - Благоевград. Кандидатите подават документи съгласно изискванията, публикувани на 12 септември.

Новият директор трябва да е висше образование - степен магистър и да има професионален опит: в създаването и управлението на екипи минимум 5 години. Трябва да има знания и умения по Закона за хазарта, мicrosoft office packet - word,excel,outlook. Отговорностите са инициативност и умения за работа в екип.
да организира дейността в Регионалния офис-Благоевград. Да проверява и анализира финансовите показатели, разходи - ползи и предлага подходящи мерки за постигане и повишаване на резултатите, не на последно място - да разширява мрежата с нови локации, координира, процесите свързани с дейността по набиране на залози и изплащане на печалбите за игрите на ДП БСТ.

В Благоевград усилено се коментира, че новият шеф на тотото ще е дългогодишният ръководител Емил Кехайов. Той за кратко беше извън системата, тъй като на поста спуснаха братовчед на бившия депутат от ПП Андрей Гюров - Николай Гюров от Сандански. Преди него пък беше бившият лидер на БСП в Банско Костадин Дурчов.

БСТ-Благоевград търси и касиер на пункт. Опит за позицията не се изисква. Може да е със средно образование, но да има умения за работа в екип, коректност, лоялност, честност.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook