Убийци на петрички бизнесмен платиха за свободата си

29/09/2021 16:25 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Промениха мярката за неотклонение "задържане под стража" спрямо Павел Тасков и Кристиян Кожовски. Състав на Софийски апелативен съд постанови за двамата петричани парична гаранция от 3000 лева за всеки. Кожовски и Тасков, които през месец май пребиха до смърт известния в Петрич Бизнесмен Самуил Казарски, излязоха на свобода.

Въпреки обещанията на главния прокурор Иван Гешев, че делото ще бъде под специален надзор, магистратите ги пуснаха от ареста, под угрозата, че може да се укрият или извършат ново престъпление.

Гешев се срещна дни след убийството в Петрич със Страхил Кацарски - брат на пребития зверски и издъхнал по-късно в столична клиника петричанин, погубен на 44 години. Той бе категоричен, че държавното обвинение ще доведе разследването до край, а Кожовски и Тасков ще получат тежки наказания.

Припомняме, Самуил бе ритан в главата и тялото от Павел Тасков и Кристиян Кожовски в нощните часове на 24 май в центъра на Петрич. Двамата, които са на 24 и 27 години, бяха задържани с определение на Окръжен съд-Благоевград.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook