Учителка краде пари и храна от магазин

23/08/2023 11:15 2 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Снимаха начална учителка как краде пари и храна от изискан ресторант. Собствениците я уличиха в системно присвояване и публикуваха кадрите.

Педагожката от Петрич Мая Петрова работи от около два месеца в столичен гурве обект. "Крайно нагло поведение. Тя се представя за човек, какъвто не е. Тя е учител от много години и това е проблем, защото според нас тя използва учителската си позиция като параван пред хората, че е почтен човек. За нас тя има много опит в това и се съмняваме, че е ограбила много народ. Много изкусен манипулатор е, разказва колко тежък е животът й, предразполага те да й влезеш в положение, как сама се грижи за всичко, как е изгубила майка си, как е щяла да умре при раждане - такива тежки истории, които те карат да й съчувстваш", заявиха ресторантьорите пред  glasnews.bg. "В същото време като инфлуенсър си изкарва доста стабилни суми, пътува по 5 - 6 пъти на месец до екзотични дестинации - Майорка, Абу Даби, Египет, има процедури, силикон, беше ни разказала как поддръжката й на месец струва около 2000 - 3000 лв., но не плаща нищо, защото прави реклама на салоните, извършващи въпросните процедури. Тя се възползва от живота на макс, но това не е начинът - на цената на всичко, на гърба и авторитета на хора, които са градили бизнес през годините с много труд, много усилия., твърдят самоте те. Утре може да ограби някое дете, някой родител, защото тя дава и частни уроци.Дамата се цели в малко по-лукративни бизнеси, в които има пари, и в хора, които имат средства. Тя е много хитра, безскрупулна, лъже, не може да й се има доверие. Такива хора, ако неглижираме действията им и ги оставяме да живеят по този начин, те ще го правят отново и отново", разказва един от собствениците на магазина. Категорични са, че за 25 години такова нещо не им се е случвало - не са попадали на толкова безочлива личност. "И определено мислим, че лице, което рекламира бельо и което краде по такъв безогледен и безсрамен начин, не трябва да бъде учител", добавят търговците.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Bozhidar Georgiev -
    Sram........
  2. Разбирач -
    Попадам на снимките й от години...много ЕГО ,малко акъл,много Фотошоп на всяка снимка корема е прибран леко ,дупето поизпъкнало напред е направено ...тук там пипнато,за да предизвика завист,с която да се нахрани. и хайде Upload и чакаме харесвания...Що за цел в живота??? Много пъти сме се смяли с приятелки като й гледаме снимките и следите които не успява да прикрие с Фотошопа...защото когато прибереш корем и направиш изпъкнало дупе...отстрани стават криви линии на мястото

Социално

новини благоевград facebook