Уволниха наставник на футболен отбор

12/04/2024 17:17 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Заради непостигнати резултати детронираха футболен наставник. Търси се нов на мястото на Светлан Кондев.

Решението е взето от ръководството на втородивизионния клуб "Беласица" - Петрич. Към момента Комитите са в долната половина на класирането на Втора лига с 28 точки и са застрашени от изпадане.

В предстоящата среща от първенството "Беласица" ще се води от треньора на вратарите Христо Бахтарлиев. Очаква се новият наставник да подпише идния понеделник. "От ръководството на ОФК Беласица бихме искали да ви съобщим, че от днес Светлан Кондев и клубът се разделят, след като отборът все още не може да бъде сигурен в своето оцеляване във Втора професионална лига. След подновяване на шампионата, клубът регистрира три загуби с по 1:0 и поражение вкъщи с 1:2 от Септември. Липсата на точки накара ръководството на клуба да се реши на промяна преди изключително важното домакинство срещу "Струмска слава", публикуваха в страницата на отбора.

Припомняме, че Светлан Кондев поведе петричани през лятото на миналата година. Първоначално беше помощник на напуснали скоро след това титуляр Петър Колев. По стечение на обстоятелствата застана начело.

"Клубът благодари на Кондев за професионалното му отношение и приноса му към така важната борба за оставане в професионалния футбол и му пожелава много успехи в треньорската му кариера! В мача срещу Струмска слава отборът на Беласица ще се води от треньора на вратарите Христо Бахтарлиев. Клубът ще представи новия треньор в понеделник", посочиха от клубното ръководство.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook