Важно от Атанас Камбитов за санирането и парите за обследване

09/10/2023 20:25 0 Коментирай

"За да не загубите парите си в санирането, създаваме Общински фонд, разкри Атанас Камбитов. "Основна задача, заложена в програмата през следващите 4 години, е продължаване на санирането на сгради в Благоевград, заяви независимият кандидат за кмет на Благоевград.

"Ние бяхме безапелационен лидер и пример за всички. Сега, за съжаление, съвсем не е така. Много от вас очакват резултатите от класирането, спокойни, че за Благоевград има отделен ресурс от 50 милиона - така, както ви обясняваха от Общината. Но това не е вярно. Максимумът е 50 милиона, публикува в социалните мрежи д-р Камбитов.

"Иначе казано - можеш да вземеш от 0 до 50 милиона. Истината е, че класирането е на състезателен принцип - така, както е било винаги. И ако не са набрани нужните точки от обследването, няма да вземеш нищо и тогава губиш парите, които си дал. Имам сериозни съмнения, че това ще се случи и тогава оправданието на Общината ще бъде, че това е правено самостоятелно от хората и нямат вина. Но това не е отговорно поведение", обясни бившият градоначалник.

"Създаваме Общински фонд за обследване, където Общината да е водеща: да помага и съдейства за обследване и всичко необходимо - така, както правехме преди. Да гарантира, че ще бъдат набрани необходимите точки. Нещо повече, ако бъде надминат лимита, ще се възстановят средствата по обследването на тези, които не са класирани. Доказали сме, че сме най-добрите. Можем и знаем", декларира Атанас Камбитов и призова за гласуване с бюлетина 77, за да бъдем отново първи в санирането.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook