Вежди Рашидов разкри чий проект е ИТН

20/06/2024 10:29 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Бившият председател на НС Вежди Рашидов заговори за правителство с мандат на ИТН и подкрепа от ГЕРБ и БСП. "Рая Назарян е симпатично момиче, но въртенето ѝ в една центрофуга не е добре за кариерата ѝ. Мелачката я смля", каза Рашидов.

Според него може да има правителство в 50 НС. "Третият мандат може да отиде в "Има такъв народ" и с подкрепата на ГЕРБ и ДПС може да се случи правителство. С категоричност заяви, че ИТН са проект на Ахмед Доган. Като председател на НС трябва да имаш уважението на тези много и разнородни хора. Второ - трябва да знаеш защо искаш да си на тази позиция", пита бившият депутат. Рашидов смята, че на поста трябва да застане юрист или прагматик. Разкри, че при него парламенът е работел по-добре.

"Корнелия Нинова ме предложи в 48-то Народно събрание, за да можем да спасим бюджета. Росен Желязков е един умен и добър по природа човек. Много ми беше приятно той да е председател на парламента, но свалянето му бе унижение. Ако сега ГЕРБ направи коалиция с ДПС, трябва да даде много отговори на електората си, коментира той в ефира на бтв.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook