Неутрализираха насилник с брадва, издирват автокрадци

10/04/2023 12:11 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Полицаи издирват автокрадци. Неизвестните към момента са задигнали "Опел" и "Фолксваген". Изоставили ги часове по-късно.

Посегателствата се разследват от служителите в еправлението на МВР в Гоце Делчев. И двете коли били паркирани в района на гърменското село Марчево. Оставили ключовете на вратата и под едната седалка. Автомобили са на собственици от Марчево и село Господинци.

Петричките полицаи са неутрализирали домашен насилник. Той отправил заплахи към дъщеря си, налетял с брадва. Васил С. е на 52 години. Той е от петричкото село Рупите. Предаден е на прокурор.

В Благоевград са подкарали велосипед, оставен в района на железопътната гара. По-късно установили извършителите - две непълнолетни момчета. Те го изоставили на перона.

Полицейски служители от Разлог работят по получено съобщение за откраднати 4000 лева. Парите са изчезнали от частен дом в града. По случая е образувано досъдебно производство. Съобщение за извършена кражба на хранителни стоки, алкохолни и безалкохолни напитки и сумата от около 25 лева са получили полицаите в Банско. Стоките са от смесен магазин в село Филипово.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook