Вкараха в ареста шофьори с наркотици, оръжие и нелегални дърва

09/10/2023 13:15 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Задържаха дрогиран водач на автомобил "Форд Маверик". Шофирал по улица "Дойран" в Благоевград. Тествали го на място и установили, че е употребил наркотици. 21-годишният благоевградчанин е в ареста за денонощие. Предстои наказателен процес и отнемане на колата.

Полицаите в Разлог са спипали 31-годишен. Проверили автомобила му "Киа" на улица "Александър Стамболийски" в града. Униформените намерили два газ-сигнални пистолета. Оръжието е иззето, информираха от полицията. сезиранае е прокуратурата.

В месността "Манашица" над Якоруда са арестували нелегални секачи. Те добили 4 кубика иглолистна дървесина. И двамата са от село Конарско. Те са на 21 и 35 години. Заявили пред горските стражари, че работят във цеха на Ахмед Ахмед - Пачката, който отново е кандидат за кмет. Случаят се разследва.

На улица "Осогово" в Петрич полицаи са извършили проверка на каруца и двама мъже в нея - 26-годишен от Петрич и 51-годишен от Две могили. Превозвали кубик и половина тополова дървесина. Не са притежавали документ за добив Остане са в ареста за денонощие.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook