Водосвет на стадиона в Благоевград

06/06/2022 15:29 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Тържествен водосвет отслужиха на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Футболистите на "Пирин" запалиха свещички за здраве и благополучие. Същото им пожела и отец Петър от храм "Въведение Богородично" в Благоевград. Веднага след ритуала "орлетата" излязоха на терена за първа тренировка.

"Надявам се да надградим върху постигнатото през втората част от сезона", заяви наставникът им Радослав Митревски.

Президентът Светослав Дяков обяви, че дава път на младите. "Това е нормално за нашия клуб. Но те трябва да грабнат момента. Нужни са няколко промени, които да дадат по-добри резултати за всички клубове в България", коментира той.

В момента двама играчи са на проби в отбора. Това са Андрей Йорданов, който идва от отбора на "Царско село" и е юноша на ЦСКА и Калоян Тодоров, който пристига от Своге. Предстои до края на седмицата да преминат медицински прегледи и след това евентуално да се подпишат договори с тях.

Лятната подготовка на Пирин ще премине изцяло в Благоевград. Предстоят пет контроли през летния подготвителен период. Те са с Септември (София) на 11 юни, ЦСКА 1948 на 18 юни, Левски на 22 юни, Спартак (Варна) на 25 юни и с Беласица (Петрич) на 2 юли.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook