Войводи подмениха общинските си ръководители

09/12/2023 11:09 1 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Подмениха общински ръководители на ВМРО по време на отчетно-изборно събрание. 

Селски кмет е новият лидер на войводите в община Сандански. Управникът на Склаве Павел пъхнев е утвърден на председателския пост с гласовете на делегати от всички съсловни организации на ВМРО в Санданско.

Ръководството е 7-членно. Сред тях са Любомира Дончева - досегашен активист в младежката организация, а също и Георги Миталов-кмет на Ласкарево. Останалите ръководители са Георги Батев, който преди дни оглави ОбС в града, както и съветниците Ивелин Терзийски, Костадин Миндов и Георги Панчев.

Ръководството и местните структури на Организацията си поставиха за цел утвърждаване на ВМРО като водеща обществено политическа сила в региона чрез активна позиция по важните обществени въпроси, свързани с развитието на общината. Освен това бяха набелязани и редица  родолюбиви и патриотични инициативи, свързани с духовната и културно-просветна дейност на организацията. Беше обсъден и одобрен план, съдържащ конкретни предложения и действия, чрез които организацията  да  утвърди патриотичния облик на региона, коментираха от организацията в сандански.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Ева -
    Тази организация с тоя крадлив кмет ще се затрие, скоро.

Социално

новини благоевград facebook